Referencer

Hvad siger vores kunder:

Hej Per!
Mange tak for din/jeres musik til festen i lørdags. Vi var meget glade for jeres musik under middagen og dit indslag under middagen var perfekt timing og særdeles underholdende. Det fyldte dansegulv taler jo næsten for sig selv. I ramte lige vores og gæsternes smag.
Mange hilsner og stor tak! Marianne og Peter

Hej Per Vi vil endnu engang gerne sige tusind tak for fantastisk musik og underholdning til vores bryllup. Vi kunne ikke ha’ ønsket os det bedre.
Med venlig hilsen / Best regards Sisse & Allan Pedersen

Hej Per m/band
Nu nåede vi jo ikke at hilse på Jer, inden vi smuttede i lørdags (bruden var træt, så vi gik lidt tidligt). Så vi vil godt på denne måde benytte lejligheden til at sige tusind tak for Jeres musikalske bidrag til festen. Vi havde en rigtig fed dag (som gik alt for hurtigt), og Jeres musik levede fuldt op til, hvad vi havde fået fortalt. Og vi kunne forstå på vores gæster, I fik fyret godt op under dansen….så tak for det:-)
Mvh. Rikke & Lars Runge
PS. Og så var ”Stegt flæsk med persillesovs” jo et sikkert hit…fornemt ;-)

Underholdning havde vi bestilt fra Per Svop og løgn var det ikke, at han var sjov. Der var perfekt hyggemusik under maden og ind imellem underholdt Per med sange eller historier. Efter middagen stillede så to mand mere, så vi havde et firemands orkester og som de kunne spille. Vi glemte helt, at vi har en dårlig ryg, os der nu har det, for vi blev bare nødt til at danse og det til det sidste i strømpesokkerne. De næste dage var så ikke så sjove angående rygge, men skidt - vi havde haft det sjovt og det er jo det vigtigste !
( omtale af jubilæumsfest fra Rygforeningen Horsens medlemsblad)
Kontakt: Tlf. 75 41 00 32 Mail :